Workshop Freda Kofmana - Vědomý business: Jak vést sebe i druhé v čase změn

14.05.2010 12:04

Autor knihy Vědomý business a světoznámý konzultant a učitel vědomého businessu přijíždí poprvé do Prahy, aby zde vedl otevřenou lekci. Vědomý business nás učí uvědomovat si svou svobodu, v níž vždycky máme na výběr. Jsme-li vědomí, děláme vědomé volby, říkáme svá jasná ano a ne, a tak se ve svém každodenním pracovním životě vymaníme z pocitů bezmocné oběti.

Pracovat vědomě znamená tvořit zevnitř ven - z pocitu vlastní hodnoty a bohatství, o které se chceme podělit, ne z venku dovnitř - z pocitu nedostatku a touhy prokázat, že za něco stojíme.

Fred Kofman o vědomém businessu

“Business je prostor plný možností. Trh je jako jeviště, na němž má každý člověk možnost ztvárnit svoje hodnoty. Je-li veden sebestředností a nevědomím, jeho práce se stává peklem, bažinou utrpení a otroctvím. Vede-li jeho kroky touha po úspěchu přesahujícím úspěch, stává se business uměleckým dílem, dílem lásky a svobody.

Skvělý manažer cítí zodpovědnost uplatňovat vědomé chování nejen vůči sobě, ale také vůči všem ostatním, stejně jako trvá na tom, aby každý člen týmu vyžadoval vědomé chování od ostatních členů, včetně svého manažera. To vytváří kulturu, v níž jeden druhého podporuje a každý od každého vyžaduje vědomé jednání.“

Vědomý business je daleko víc, než jen technika. Je to rozhodnutí pracovat v souladu se svými hodnotami, s respektem k sobě, druhým lidem i přírodě. Využívat svůj plný potenciál a sloužit svému okolí, jak nejlépe dovedeme. A užívat si duševní i materiální bohatství, které to přináší.

Fred Kofman ve své práci propojuje filosofickou hloubku s praktickou hodnotou nabytou dvacetiletou prací v businessu. Fred vytvořil a vede celou řadu programů zaměřených na leadership, osobní mistrovství, týmové učení, firemní efektivitu a koučink pro tisíce manažerů z celého světa. Mezi jeho klienty patří nejrespektovanější světové firmy jako Microsoft, Google, Shell, Axa a Citibank a působil na mnoha prestižních univerzitách včetně MIT a Harvardu.

Narodil se v Argentině, vystudoval a dlouho žil a pracoval v USA. Je majitelem a ředitelem společnosti Axialent, která má pobočky po celém světě. Je autorem knihy Vědomý business, která vyšla již ve 12 jazycích a ku příležitosti jeho návštěvy vychází konečně také v češtině.

Fred Kofman inspiruje lidi po celém světě k práci postavené na ctění vlastních hodnot v každé situaci a osobní odvaze.

Návštěvu Freda Kofmana  v ČR pořádá: Tereza Kalinová, překladatelka, koučka a lektorka vědomého businessu v České republice.  info@terezakalinova.cz,

Další informace na www.vedomybusiness.cz. Zde je také více informací o knize Vědomý business, včetně jejího úvodu.

Kontakt:
barbora.nadvornikova@gmail.com
Workshop Freda Kofmana
Vědomý business: jak vést sebe i druhé v čase změn
Pátek, 25.6. 2010, 15.00-18.00, Ipsos, Národní 6, Praha 1

Autor: Tereza Kalinová

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 20.04.2024

Svátek má Marcela

Citát pro dnešní den

Udělej co můžeš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz