Akce v Praze - Džihad bezdomovců, intelektualů, umělců, bláznů, vědců, ucitelů, lékařů, mrzáků, cikanů a holek z ulice

09.12.2009 13:00

Místo konání: Pražský hrad u sochy TGM 10 12. 2009 v 17 hodin. Vigilie a happening na podporu sbírky Fénixovy slzy pro Atelier ALF, jejímž cílem je podpořit první českou bezbariérovou školu pro dospělé Ateliér ALF a nekriminalizovaní lidí léčící se konopím a jeho produkty jako je konopný výtažek (Fénixovy slzy). Rodiče s dětmi vítáni.

Bořivojka sobě - FOTO: JAN KOCIAN

Džihád bezdomovců vás nenechá chladnými. Na záda si nalepte svého oblíbeného nebo neoblíbeného politika. Nebo sebe sama. Přineste si sebou alespoň tři papírové koule, nebude-li sníh, škarpále sebou berte a házejte pouze po domluvě s terči. Cíl: obrazy, které si na zádech ostatních vyberete.

Bližší info ke konání akce na Den lidských práv: Fénixovy slzy (konopný výtažek) jsou jeden z nejúčinnějších léků. Ateliér ALF je první česká bezbariérová škola pro dospělé, otevřena i lidem s různými handicapy. V roce 2009, v roce Evropy bez bariér, dostaly tyto veřejně prospěšné projekty od státních orgánů péči nesmírnou. Informace zdůvodňující nepůvabnou situaci po nezákonných akcích státních orgánů najdete na stránkách BED IN - Kreativitou proti teroru www.generalni-stavka.info

Letos jen v Praze politici zrušili následující veřejné a vysoce potřebné a finančně vysoce efektivní sociální služby, když už mají peníze větší hodnotu než lidi: Azylový dům na Praze 11 a největší a nejefektivnější káčko v Česku na Praze 7 dostalo bez náhrady výpověď .

Cílená likvidace veřejně prospěšných aktivit maskující korupci, lhostejnost a rozval správy věcí veřejných je nejen útokem na naše duševní zdraví ...
Přijďte si na Den lidských práv udělat radost.

Pořádá:
Albert
Obec: Brno
Ulice a číslo: Královo pole 1933
E-mail: prazsky-bezdomovec@seznam.cz
WWW stránka: http://www.prazskybezdomovec.cz/

 

Autor: Jaromír Kafka

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 20.04.2024

Svátek má Marcela

Citát pro dnešní den

Udělej co můžeš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz