Výstava MOTOCYKL Praha 2011 - Za Motocyklem a motocykly do Holešovic!

02.02.2011 22:09

Průmyslový palác a Křižíkovy pavilóny Výstaviště v Praze – Holešovicích budou na začátku března opět patřit milovníkům jedné stopy – od  čtvrtka 3. března do neděle 6. března zde  proběhne jubilejní 15. ročník tradiční výstavy motocyklů, čtyřkolek a příslušenství MOTOCYKL 2011. Incheba Praha připravila opět velkou přehlídku, která zcela určitě nadchne všechny fanoušky motocyklů.

MOTOCYKL Praha 2011

A je možné jmenovat hned dva nejvýraznější a pro mnohé také jistě nejsladší bonbónky: velkou část Střední haly Paláce obsadí jediná letošní česká prezentace importérů značek DUCATI, MV Augusta, HUSQVARNA. A na stánku značky DUCATI jednoznačně zazáří dlouho očekávaná novinka – DUCATI Diavel.

Tím druhým bonbónkem bude kompletně celé Levé křídlo Paláce. Po loňském obrovském ohlasu a zájmu se ve značně rozšířené a obohacené rovině představí mezinárodní přehlídka staveb a přestaveb motocyklů BOHEMIA CUSTOM. Letos poprvé se tato akce stává součástí prestižní AMD European Championship! Krásné stroje, které jsou mnohdy jen jedinými dostupnými originály, bude doprovázet řada atraktivních módních přehlídek a rockových koncertů až do pozdních večerních hodin. Atrakcí, kterou si nesmíte nechat ujít, je fotografování krásných modelek v profesionálním fotografickém studiu a přitom před zraky návštěvníků. Ateliér přímo na ploše zřídí vydavatelství Taurus a bude se zde fotit pro magazín Easyriders.

Spoustu nadšených diváků si však zcela určitě najdou i další zajímavosti – například motocykly značky Royal Enfield, americké superstroje Victory a ještě jedna žhavá novinka – světová premiéra zbrusu nového exkluzivního českého motocyklu – šestiválce FGR MIDALU. Samozřejmostí po loňských výborných zkušenostech je i prodejní výstava oblečení, příslušenství a potřeb pro motocyklisty v Pravém křídle Paláce. Téměř nikdo neodcházel loni z výstavy, aniž by třímal v ruce velký balík s nakoupeným zbožím - a na tváři úsměv, protože nakoupil kvalitně a velmi levně.

Nebudou chybět ani doprovodné programy, na něž si už návštěvníci výstavy MOTOCYKL zvykli – v Křižíkově pavilónu E ve spolupráci s Promotýmem Praha připravujeme autogramiádu a besedy s účastníky letošní Rallye Dakar, členy Teamu KM Racing.

O návštěvníky bude všestranně postaráno – jsou připraveny nové parkovací plochy  a je nainstalován nový elektronický parkovací systém, který výrazně zrychlí odbavení návštěvníků. Pro ty, kteří přijedou na motocyklu, bude před Pravým křídlem zřízeno hlídané parkoviště. A to asi nejdůležitější: Incheba ruší hodinové parkovné – na celý den zde bude možné pohodlně zaparkovat za pouhých 100 korun!

Pro ty, kteří dají přednost metru, bude opět v provozu bezplatná autobusová linka č. 751 od metra Nádraží Holešovice a zpět. Výstava MOTOCYKL bude od čtvrtka do soboty otevřena od 10 do 20 hodin, v neděli pak do 17 hodin.

A na závěr jednu opravdovou bombu: Každý den bude probíhat soutěž pro návštěvníky. A každý den si šťastný výherce odveze domů skútr CPI GTX 125!

Další novinky vystavovatelů budou průběžně doplňovány na www.motocykl-praha.cz

Autor: TZ: Incheba

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 26.04.2024

Svátek má Oto

Citát pro dnešní den

Abys mohl vidět duhu, musí napřed přijít déšť.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz