Veletrh cestovního ruchu MADI 3.11.- 5.11. 2009 - Praha Letňany

31.10.2009 08:10

Vše o čem sníte ! Nová národní turistická centrála Dominikánské republiky pro východní a střední Evropu je v Praze

Praha (Pressweb) - Zastoupení národní turistické centrály Dominikánské republiky se oficiálně představí na veletrhu cestovního ruchu MADI, který se již tradičně bude konat v Praze ve dnech 3. – 5. Listopadu 2009.

Na začátku června 2009 zahájila v regionu střední a východní Evropy svoji činnost Národní turistická centrála Dominikánské republiky. Mezi hlavní aktivity bude spadat propagace Dominikánské republiky jako atraktivní turistické destinace nejen pro turisty z České republiky.

Pro hlavní středoevropské sídlo Národní turistické centrály Dominikánské republiky byla pro svou výhodnou polohu vybrána Praha. Z České republiky budou koordinovány také veškeré akce i v Polsku, Maďarsku a Slovinsku. Hlavní aktivity zastoupení se v blízké době rozšíří také na další země střední a východní Evropy.

„Pro otevření zastoupení právě v České republice jsme se rozhodli pro její strategické místo v oblasti cestovního ruchu ve střední a východní Evropě. Svým působením právě v tomto regionu chceme více podpořit stále zvyšující se zájem o dovolenou v Dominikánské republice“, říká Leila Berquis Boasier, ředitelka pro střední a východní Evropu

Ve dnech 3. – 5. listopadu 2009 se Dominikánská republika přestaví na již 16. ročníku mezinárodní výstavy cestovního ruchu a hotelnictví MADI, která se uskuteční na výstavišti Letňany v Praze. Veletrh každoročně navštíví velké množství odborníků z řad cestovních kanceláří, hotelů a národních turistických centrál. Zastoupení Dominikánské republiky se zde na tomto veletrhu bude prezentovat poprvé.

„Pro návštěvníky veletrhu jsme kromě zajímavých informací o Dominikánské republice připravili také poutavý program. Ráda bych vás všechny pozvala k návštěvě našeho stánku číslo 114,“ shrnuje Leila Berquis Boasier, ředitelka pro střední a východní Evropu.

O zastoupení Národní turistické centrály Dominikánské republiky
Kancelář národní turistické centrály Dominikánské republiky je přímým zastoupením Ministerstva pro cestovní ruch Dominikánské republiky. Celosvětově má Dominikánská republika 20 poboček včetně pobočky v České republice.

O Dominikánské republice

Dominikánská republika patří mezi nejoblíbenější turistické destinace v Karibské oblasti a zabírá přibližně 2/3 ostrovu Hispaniola, který se nachází jihovýchodně od Floridy. Tato španělsky hovořící destinace je hned po Kubě, druhou největší zemí, která se nachází v Karibském moři. Geografie země je velmi různorodá neboť zde najdeme nekonečně dlouhé panenské pláže, tropické pralesy, a horské oblasti. Cestovní ruch patří mezi nejrychleji rostoucí průmysl v zemi. Dominikánská republika má čtyři hlavní turistické oblasti, kterými jsou Puerto Plata Cabarete-Sosua, La Romana, Samana-Las Terrenas a Punta Cana.

 Kontakt:

Leila Berquis Boasier
Dominican Republic Tourism Office
Štěpánská 611/14
110 00 Praha 1

Tel.: +420 222 231 078
Email:
Visitdomrep@aol.com
Web: www.godominicanrepublic.com

 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 26.04.2024

Svátek má Oto

Citát pro dnešní den

Abys mohl vidět duhu, musí napřed přijít déšť.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz