Světový rekord, design, dárky a klenoty – to jsou lákadla veletrhu Tendence 2009

08.09.2009 22:20

Praha (Pressweb) – V rámci veletrhu interiéru a designu TENDENCE, který se uskuteční ve dnech 10. – 13. 9. 2009 v areálu PVA Letňany, bude i letos k vidění řada novinek a unikátů. Kromě toho se však pořadatelé rozhodli v rámci letošního již 14. ročníku pokořit světový rekord! Zajímá vás, jak vysoká bude největší skříň světa?

Světový rekord, design, dárky a klenoty – to jsou lákadla veletrhu Tendence 2009

Veletrh TENDENCE, který se již tradičně těší vysoké účasti a spokojenosti návštěvníků, má i letos velká lákadla, mezi něž patří zmiňovaná nejvyšší skříň. Souběžně bude probíhat i první ročník mezinárodního veletrhu dárků, hodinek a klenotů BONEXPO, který nabídne k vidění i luxusní psací potřeby a zlaté mince. Největší minci světa, která byla nedávno k vidění i v Praze a vážila rovných 100kg, sice na veletrhu neuvidíte, ale rozhodně výstava mincí na veletrhu BONEXPO nezůstane pozadu – na veletrhu budou k vidění populární Zlaté dukáty k narození dítěte, svatební dukát, ale i úplné novinky v oblasti dárkových mincí, např. mince s roboty Transformers pro kluky i jejich tatínky, nestárnoucí Barbie, na minci zde najdete i Šmouly či Spejbla a Hurvínka.

Chybět nebude zlatá investiční medaile o váze 1 Kg, stejně jako stříbrné mince znamení zvěrokruhu s krystaly nebo lunární znamení s diamanty. Zájemci si mohou prohlédnout i švýcarské zlaté cihly z ryzího zlata. Kromě českých mincí uvidíte australské, španělské, jihoafrické a další …

V sekci nábytku se představí renomovaní vystavovatelé, jako například společnost Hästens, na jejíchž luxusních postelích se spí opravdu královsky, Astin – výrobce kvalitních vestavěných skříní, Belterra, Aglas – dovozce designového nábytku z Anglie, Ason interier, Nadop, Viola a mnoho dalších. Bohatý sortiment představí i firmy zabývající se bytovými doplňky – široké spektrum výrobků do kuchyně i do celého domu nabízí např. firma Mobax – vítejte doma!, firma Amber Land, Potten & Pannen.

Společnost Hotový interiér představí dánskou značku Menu, se kterou spolupracují designéři jako Pernille Vea, Christian Bjorn, Jakob Wagner, Norm a další. Luxusní porcelán, sklo a doplňky představí opět Villeroy & Boch. Rozmanitá bude i prezentace osvětlení. Zde se bude prezentovat například firma Vávra osvětlení, svou účast potvrdila také společnost Selene s interiérovými svítidly klasické kolekce Artemide, Luminex a jiné.

Zajímavou novinkou letošní sekce designu bude stánek společnosti Designpropaganda s.r.o. Tato společnost se pochlubí exkluzivními doplňky a nábytkem světových značek. Showroom společnosti Designpropaganda je zároveň muzeem designu. Více na www.designpropaganda.com. Služby v oblasti poradenství při zařizování interiéru nabídnou na svých stáncích společnosti Qubus – v čele s designérem J. Berdychem a Jitona.

Kromě kvalitního a designově propracovaného zboží bude pro návštěvníky připraven i doprovodný program. Oblíbené přehlídky Okno v interiéru, Prostřený stůl, In light a top design se uskuteční i v letošním ročníku a půjde opět o příjemnou podívanou.

Hlavním lákadlem veletrhu ovšem stále zůstává představení největší skříně světa, jejíž přesné rozměry zatím zůstávají v tajnosti! Nechte se překvapit a sami se na veletrhu TENDENCE přesvědčte, zda by tento rekordní kus nábytku našel umístění i ve vašem interiéru!.

www.tendence.eu

 www.bonexpo.cz

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.04.2024

Svátek má Vlastislav

Citát pro dnešní den

Když se jedna brána ke štěstí zavírá, druhá se otevírá. My však často dlouho zíráme na vchod, který se uzavřel, a ani si nevšimneme toho, který se pro nás otevřel.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz