Novinky na veletrhu Autoshow automobilů v Praze – pozvánka na výstavu

09.10.2009 12:12

Již po 15. se otevřou brány pražského veletrhu Autoshow Praha.Třídenní víkendová výstava i letos představí hned několik horkých novinek, a tak si udělejte čas a vydejte se na výstavu do pražských Holešovic na výstaviště Incheba.

Nová Škoda Superb combi

Veletrh se koná od 15.10. do 18. 10. 2009. Letošním největším vystavovatelem bude firma  Auto Palace Group, která zastupuje šest významných značek. Určitě velkým lákadlem bude česká premiéra z Japonska, Mazda CX – T 2,2 MZR – CD, ale asi je zbytečné dopředu prozrazovat, jaké další novinky budou na veletrhu k vidění, nechte se překvapit.

Za důležité však považujeme také zmínit expozice automobilů s ekologickým pohonem. Elektromobily zde představí společnost  EVC Group. To však nebudou jediní zástupci „ zelených“ aut, novinky se očekávají v podobě tak zvaných hybridů od značek Toyota a Honda.

A co ještě můžeme na veletrhu očekávat ? Určitě mnoho zajímavého, neboť zde nalezneme zástupce všech významných světových značek. Pochopitelně i domácí Auto Škoda a.s., která bude zastoupena svým dealerem Přerost a Švorc - auto s.r.o. Na tomto stánku bude asi letos nezajímavější nová Škoda Superb combi.

Pokud budete mít zájem dozvědět se o výstavě více informací, najdete je na internetových stránkách organizátora výstavy: www.incheba.cz

Určitě je to jeden ze zajímavých víkedových tipů, a proto se budeme těšit, že se na letošním   Autoshow v pražských Holešovicích potkáme.

 

 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz