Navštivte největší přehlídku hraček, her a potřeb pro děti v ČR - veletrh hraček ITEA

06.09.2009 20:57

Praha (Pressweb) – Ve dnech 1. – 4. 10. 2009 se koná již 21. veletrh hraček – ITEA. Představen bude kompletní kojenecký sortiment včetně kočárků, hračky, stolní a společenské hry, modely, stavebnice, sportovní hračky, exponáty vhodné pro vybavení mateřských škol, dětských hřišť a mnoho dalších zajímavých novinek.

Navštivte největší přehlídku hraček, her a potřeb pro děti v ČR - veletrh hraček ITEA

Pro malé i velké návštěvníky je připraven pestrý zábavný program a pro klid maminek bude zřízen hlídací dětský koutek, aby mohly vybírat a nakupovat nerušeně a v klidu.

Jako každý rok budou pro návštěvníky připraveny soutěže o hodnotné ceny! Na děti budou na stáncích jednotlivých vystavovatelů čekat bojové úkoly. Po jejich splnění se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Další soutěže proběhnou v KLUBU PANENEK. Malí návštěvníci se mohou zabavit ve výtvarných dílnách, zkusit malování na obličej, pobavit se v divadélku, zasoutěžit si na taneční podložce nebo se utkat s počítačem v šachu.

I letos je připraveno oblíbené dopravní hřiště Městské policie hl. m. Prahy, kde děti mohou po splnění dopravního testu a jízdě zručnosti získat „Dětský řidičský průkaz".

Herny a předváděcí akce v expozicích vystavovatelů (hlavolamy, puzzle, společenské hry, modely, kolejiště, modelové železnice, atd.) jistě přitáhnou pozornost nejenom malých návštěvníků.
Pořadatelé však myslí i na dospívající děti a připravují pro ně novinku, kterou je hala hracích stolů, počítačových her a jiné zábavy.

Vystavující firmy mají připraveny k prodeji novinky i ostatní zboží za výhodné veletržní ceny. Pozornosti jistě neunikne rozšířená kolekce kočárků a potřeb pro děti.

Příjemnou novinkou je dopravní spojení metrem trasy C, stanice Letňany.
Již tradičně se tento veletrh koná společně s 18. modelářským a hobby veletrhem MODEL HOBBY v prostorách Pražského veletržního areálu PVA Letňany

Navštivte jednoznačně největší přehlídku hraček, her a potřeb pro děti v ČR!
Jednotné vstupné na obě akce!
Více na: www.itea.cz

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 27.04.2024

Svátek má Jaroslav

Citát pro dnešní den

Štěstí potichu vchází dveřmi, které jsi nechal otevřené.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz