FISAF Fitness&dance Convention na kladenském Sletišti - víkendový Tip

01.06.2010 00:45

V  neděli 6. června 2010 budou mít všichni příznivci aktivního pohybu příležitost zacvičit si na další akci fitness&dance Convention, tentokrát v Kladně,  v areálu Sletiště.

V těsné návaznosti na Aquila mistrovství Evropy ve sportovním aerobiku, fitness a hip hop, se ve sportovním areálu Sletiště na Kladně uskuteční další FISAF Fitness&dance Convention.

Naše pozvání tentokrát pozvali Maria-Cathrine Stumbeck, celosvětově uznávaná tanečnice a choreografka z Dánska. Další jedinečný host k nám přijede až z Austrálie. Je jím Anthony Ikin, jeden z nejlepších australských choreografů a tanečníků, člen nejlepšího australského teamu ve sportovním aerobiku. Navíc hvězda show„So you think you can dance 2009“. Z českých lektorů se můžete těšit na Lenku Velínskou a Romana Ondráška, Lukáše Kolka a Zuzku Švíkovou, Sváťu Kobzovou a Martinu Pirnou. Lekce Body and Mind pro Vás připravují mimo jiné Andrea Smékalová a Hanka Hofrichtrová. Poprvé se na akci FISAF.CZ představí i velký talent ze Slovenska Milan Ondruš. Součástí programu akce bude i soutěž Fisaf World Instructors Trophy Competition pro všechny milovníky fitness a tance z řad běžných účastníků lekcí i profesionálních instruktorů a tanečníků. Každá kategorie, tedy fitness i hip hop proběhne dvoukolově. Zúčastnit se může každý, registrační poplatek je součástí vstupného na Convention.
Cvičit se bude od 10 do 16 hodin, více informací na www.fisaf.cz. Registrace a platba do 4.6. 399 Kč, registrace a platba 5. a 6. 6. 449 Kč

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 24.04.2024

Svátek má Jiří

Citát pro dnešní den

Nikdy nemůžete změnit minulost, můžete však vytvářet přítomnost.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz