21 kilometrů odskáčou po jedné noze, aby pomohli handicapovaným

31.03.2011 16:06

Dva dobrovolníci Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové odskáčou sobotní Hervis ½ Maraton po jedné noze! Chtějí tak upozornit na problematiku lidí se zdravotním postižením a vybrat další finanční prostředky. Jan Odehnal a Jan Krédl se půlmaratonu zúčastní pod heslem „Odskáčeme si to za Vás“, pod nímž společně s Nadací Olgy Havlové odstartovali stejnojmennou propagační kampaň. V rámci ní se již na konto nadace podařilo shromáždit téměř 80 tisíc korun. 

V současné době se na konto nadace díky této kampani podařilo shromáždit téměř 80 tisíc korun.  „Na konto přispěli jak jednotlivci, tak i firmy“, uvádí aktéři kampaně Jan Krédl a Jan Odehnal. „Některé firmy se rozhodly, že věnují konkrétní částku za každý náš odskákaný kilometr. Proto doufáme, že se nám podaří celou trasu 21ti kilometrů úspěšně odskákat“, dodávají. Přispět na konto lze i nadále zasláním dárcovské sms ve tvaru DMS VDV na číslo 87777. 

Půlmaraton bude odstartován v sobotu 2. dubna ve 12 hodin u Rudolfina na Praze 1 a za nadaci se jej zúčastní několik desítek běžců. Po jedné noze jej však odskáčou pouze tito dva.


www.odskacemesitozavas.cz, www.facebook.com/odskaceme.si.to.za.vas

Generálními partnery kampaně jsou: Český rozhlas, Hervis Sport a móda, s.r.o., Agentura Dobrý den. Partnery kampaně jsou: Prague International Marathon, spol. s.r.o., ČSOB, Public TV, fajn rádio, Brandz Friendz, inSPORTline, AZS 98, s.r.o., Lineart group, a.s.

www.odskacemesitozavas.cz
224217083

 

Autor: Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz