Pozvánka – InterContinental Praha – 35. výročí – Den otevřených dveří pro širokou veřejnost

30.07.2009 08:50

Praha (Pressweb) – InterContinental Praha pořádá Den otevřených dveří při příležitosti oslav 35. výročí od otevření hotelu, a to ve středu 5. srpna 2009. Den otevřených dveří bude oficiálně zahájen na náměstí před hotelem v 15:00 a bude ukončen ve 21:00. Tato akce je určena pro širokou veřejnost.

Pozvánka – InterContinental Praha – 35. výročí – Den otevřených dveří pro širokou veřejnost

5.8.1974 zahájení provozu

" Uplynulo třicet pět let ode dne, kdy InterContinental Praha otevřel brány, aby mohl vítat hlavy států, představitele obchodního světa, umělce a četné hosty, kteří přijížděli navázat vztahy s naší zemí. Uplynulé roky byly svědkem časů dobrých i těžších, ale tento hotel vždy zůstával oázou, uznávanou jako společenské a hospodářské centrum hlavního města, s vedoucí pozicí mezi pražskými hotely.

Rozsáhlé renovační práce v průběhu let obnovily vybavení a celému hotelu vtiskly novou tvář. Zachována zůstala vzácná harmonie mezi historií a současným uměním, která je pro budovu charakteristická. Věřím, že u bran hotelu budeme i nadále vítat hosty stálé i nově přijíždějící, s nimiž nám bude potěšením vstoupit do další etapy.," řekl Robert Herr, v pořadí pátý Generální ředitel hotelu InterContinental Praha, který tuto pozici zastává od 16.10.2006 .

Na náměstí před hotelem budete moci ochutnat kulinářské speciality, za 35, – Kč, které připraví náš šéfkuchař, Miroslav Kubec, Prezident Asociace kuchařů a cukrářů České republiky s Janem Horkým, Kuchařem roku 2007/2008 České republiky. Oba šéfkuchaři se svým týmem jsou připraveni potěšit každý chuťový pohárek českými pochutinami. Během dne budou probíhat každých 20 minut prohlídky hotelu. Začínáme v 15:20 u hotelového vchodu. Uvidíte nově zrenovované hotelové pokoje (investice ve výši 5 miliónů EUR.), restaurace a konferenční prostory.

Historické vozy, vystavené před hotelem, z období, kdy byl hotel postaven a krátce v provozu, Vám pomohou vrátit se zpět v čase do pozdních šedesátých a sedmdesátých let minulého století.

Po celý den bude v hotelovém lobby probíhat výstavka historických materiálů a VIP knih. V těchto prostorách si můžete dopřát masáž šíje za cenu 35,– Kč, prováděnou masérem Health Club & Spa InterContinental. V limitované edici (pouze 200 ks) budou prodávány pamětní odznaky za symbolickou cenu 35,– Kč za kus. Prvních 1000 návštěvníků obdrží zvláštní vydání novin InterContinental Praha, které mapují nejdůležitější momenty a slavné osobnosti z historie hotelu v letech 1974 – 2009.

Od 17 hodin restaurace Zlatá Praha nabídne výjimečné výroční menu z roku 1974 za 1974,– Kč: Krevetový koktejl podávaný na listu hlávkového salátu s tousty; Kuřecí krém Mulligatawny se šlehačkou a křupavou tyčinkou; Královské ragů v mušli zapečené holandskou omáčkou a citron; Telecí steak Zlatá Praha, teplá zelenina a smažené hranolky; a jako dezert se bude podávat Pečená Omeleta Překvapení. K dezertu se bude servírovat Armagnac Laubade 0,02l, ročník 1974.

Těšíme se na viděnou s Vámi!

Ku příležitosti oslav 35. výročí nabízí InterContinental Praha zajímavé a mimořádné nabídky:

Narodili jste se 5.8.1974? Přijďte a získejte zdarma IHC dort pro Vaši oslavu.

Podmínky: Zaregistrujte se předem prostřednictvím e-mailu prague@ihg.com. Validace závisí na předložení platného občanského průkazu nebo cestovního pasu. Tato nabídka je platná až do konce srpna 2009. Referenční kód „35 Years – Bday cake“.

Oslavte Vaše 35. výročí svého narození či svatby v hotelu InterContinental Praha a získejte 35% slevu z celkového účtu.

Podmínky: Platí pouze pro nové rezervace. Den narození či svatební den musel být v průběhu roku 1974. Prezentujte se platným občanským průkazem, cestovním pasem nebo oddacím listem. Tato nabídka je platná do konce listopadu 2009. Rezervace probíhají prostřednictvím e-mailu prague@ihg.com. Referenční kódy jsou „35 Years – BDay“ pro oslavy narozenin nebo „35 Years – WDay“ pro výročí svatby.

Oslavte s námi 35 let zkušeností!

Rezervujte si náš Best Flexible Rate a obdržíte dalších 35% slevy v období srpen až prosinec 2009.
Tato cena je bez snídaně a 9%DPH, pouze na vyžádání a lze rezervovat po telefonu +420 800 112 525 nebo přes e-mail prague@ihg.com.
Referenční kód „35 YEARS“.

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 18.04.2024

Svátek má Valérie

Citát pro dnešní den

Musíme být ochotni opustit život, který jsme si naplánovali a přijmout život, který nás čeká.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz