La Casa Argentina – vášnivá restaurace, náš TIP leden, únor

11.01.2011 21:47

Exotika a kulinářská vášeň. Nabízíme Vám daleký výlet do roztančené a smyslné země - Argentiny. Přitahuje svojí opuštěnou krásou, panenskými pralesy, fjordovými průlivy, exotickou zvěří, ale i ruchem hlavního města Buenos Aires. Ochutnávku z této země zažijete v restauraci La Casa Argentina, která je inspirována rozmanitostí exotické Argentiny.

La Casa Argentina – vášnivá restaurace

"Salon Caminito"

tato část restaurace navozuje atmosféru čtvrti La Boca, kde se psala divoká historie města Buenos Aires. Je bezesporu nejproslulejší čtvrtí metropole a to hned ze dvou důvodů. Nalézá se zde nejslavnější fotbalový stadion, kde v klubu Boca Juniors zářil Diego Maradona. Další atrakcí této čtvrti je Caminito, komplex barevných domečků z vlnitého plechu označovaný v některé literatuře jako osmý div světa. V této části restaurace je umístěn bar a gril s otevřeným ohněm "la parrilla", na kterém před Vašimi zraky připravuje mistr argentinského grilu (parrillero) šťavnaté steaky z toho nejkvalitnějšího masa. 
 

"Salon Isla"

navozuje iluzi korálového útesu. Bar je součástí obřího akvária s podmořským tajuplným životem.
Salon Iguazú" zde se ocitnete v panenské přírodě s vodopády, flórou a faunou mnoha barev a rozličných druhů. Tomuto místu vévodí kmen stromu, v jehož útrobách žijí leguáni.
"Salon Puerto La Boca" - Buenos Aires je rušným přístavním městem, jež je inspirací pro bar zhotovený ze starobylé lodi s plachtami a lodními houpačkami k sezení.

"Calle de fútbol"

Argentina je proslulá i svým fotbalovým uměním.  Ulička slávy ověšená dresy a fotografiemi mistrů argentinské kopané potěší všechny fotbalové nadšence.

 "Salon de la Musica" 

k Argentině neodmyslitelně patří vášnivý tanec Tango, který si můžete v tomto Salonu vychutnat na vlastní kůži. Zažijete zde vášnivou atmosféru stejnou jako v roztančených klubech Buenos Aires.
Restaurace La Casa Argentina Vám nabízí atmosféru exotické Argentiny a samozřejmě kulinářský zážitek bohatého menu v podobě šťavnatých steaků z pravých argentinských býků pasoucích se volně na pastvinách a další gurmánské speciality. Jedinečnou možnost máte díky nové službě Steak Take Away, vychutnat si čerstvě naporcované argentinské steaky a rozmanité přílohy dle Vašich gurmánských přání v pohodlí domova.

Počátek všeho V uplynulém století se zrodila jedinečná podnikatelská myšlenka společnosti Gastro Group, která se vydala cestou gastronomického umění a luxusního ubytování. Společnost během minulých 20 let upevnila svou pozici jako vůdčí gastronomická společnost na českém trhu, která úspěšně expanduje i do zahraničí. Historie společnosti je nejen odrazem finančního úspěchu, ale také nekončícího hledání.

Hledání dokonalosti za pomoci kulinářského umění našich šéfkuchařů. Hledání rozmanitosti a pestré palety nabízených služeb, díky kterým plníme rozmanitá přání našich zákazníků. Hledání smysluplné existence, která je základem poslání společnosti Gastro Group.  Gastro Group je symbolem a synonymem pro restaurace výjimečné svou atmosférou, kulinářskými výtvory a velkolepým servisem.

Otevírací doba: 11:00 – 02:00
Tel. rezervace: 222311512, 602 360 060
rezervujte online

Adresa:
La Casa Argentina
Dlouhá 35/730
Praha 1, 110 00

e-mail: info@lacasaargentina.cz
web: www.lacasaargentina.cz

 

Autor: Michaela Karabcova

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

La Casa Argentina

La Casa Argentina – vášnivá restaurace

La Casa Argentina – vášnivá restaurace

La Casa Argentina – vášnivá restaurace

La Casa Argentina – vášnivá restaurace

La Casa Argentina – vášnivá restaurace

La Casa Argentina – vášnivá restaurace

La Casa Argentina – vášnivá restaurace

La Casa Argentina – vášnivá restaurace

La Casa Argentina – vášnivá restaurace

La Casa Argentina – vášnivá restaurace


Buďte první kdo okomentuje tento tip

 
NENENE
La casa Argentina mě velice zklamala!! Na jídlo jsme čekali strašně dlouho, víc než hodinu a půl, víno nám přinesli úplně jiné samozřejmě o hodně dražší, což jsme zjistili až při placení) a dále nám také napočítali 4x kafe, které jsme ani neměli, byli jsme jen dva!! Pravděpodobně počítali, že si toho ani nevšimnem. Nejhorší na tom je, že manažerovi to bylo úplně jedno!! Proč taky ne, když za chvilku jim přijdou další lidé a velmi rádi zaplatěj co jim naúčtujou.
Eva Z.
11.02.2011 21:36

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 25.04.2024

Svátek má Marek

Citát pro dnešní den

Není vítězstvím nikdy neupadnout, ale pokaždé znovu vstát.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz