Kavárna Vesmírna – zkrátka kuchyně, obývák, pracovna v jednom

29.03.2009 17:29

Cesta životem není vždy tak úplně jednoduchá, ale stále je nutné si uvědomovat jeho skutečnou hodnotu a vážit toho, co nám nabízí. Kavárna Vesmírna je pravděpodobně tím místem, kde mnohé pochopíme, a proto si dovolujeme vás sem pozvat.

Kavárna Vesmírna  –  zkrátka kuchyně, obývák, pracovna v jednom

Z našeho pohledu jde o originální, unikátní projekt s významem větším,  než si možná uvědomujeme. Jde o vytvoření šancí pro lidi,  kteří to zdaleka nemají v životě tak  snadné jako třeba my.  Myslíme si, že návštěva Vesmírny  nám  přinese  uspokojení nebo minimálně dobrý pocit z toho, že jsme také svojí  troškou přispěli k dobré věci.

O Vesmírně

Jedná se o kavárnu s pracovně -  tréninkovým  programem pro lidi s mentálním postižením, které chceme podpořit v začlenění do běžného života a především v uplatnění na otevřeném trhu práce.

Kavárnu Vesmírna  provozuje občanské sdružení  Máme otevřeno?, které od roku 1989 podporuje dětí, mládež a dospělé se speciálními potřebami (převážně mentálním postižením a autismem)  v procesu integrace do společnosti. Těmto lidem napomáhá rozvíjet se směrem  k maximální samostatnosti,  zprostředkovává  jim kontakt s lidmi bez postižení a osvětou působí na celou společnost tak, aby co nejvíce z nás „ mělo otevřeno".

Vesmírna – zkrátka kuchyně, obývák, pracovna v jednom

Poctivá zdravá strava, domácí prostředí, nekuřácká pohoda, vegetariánské speciality, oáza klidu v centru Prahy, nízké ceny, čajovna a dětský koutek, internet, knihovna a společenské hry, výstavy,  vernisáže, besedy.

Kontakt:Tak prosím šup k nám: http://www.vesmirna.cz/

Kavárna Vesmírna , Ve Smečkách 5, Praha 1, tel.: 222 212 363 Otevřeno: po – pá   10:00 – 21:00, sobota   13:00 – 20:00

To důležité o kavárně Vesmírna a o občanském sdružení Máme otevřeno? zjistíte snadno.  Stačí  kliknout a udělat tak  první krok pro podporu věci, která si opravdu podporu zaslouží.

 A k nám také: http://www.mameotevreno.cz/

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Kavárna Vesmírna


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 27.07.2024

Svátek má Věroslav

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz