Recepty - BÁNÁNOVÉ LÍVANCE

09.01.2010 06:00

Porce

25 ks

Příprava

10 minut příprava + smažení

Suroviny:

4 banány 130 g polohrubé mouky 100 ml mléka 2 vejce 1 KL prášku do pečiva moučkový cukr a šlehačka na dozdobení olej na smažení

Postup:

Do mixéru nalijeme mléko, přidáme vejce a na kousky nalámané banány. Rozmixujeme. Do mísy dáme mouku s práškem do pečiva. Přilijeme rozmixované banány a metlou rozmícháme. Na vymazané pánvi smaříme lívance. Po usmažení necháme trochu vychladnout, posypeme dle chuti moučkovým cukrem a dozdobíme šlehačkou nebo zakysanou smetanou.

Poznámka:

Cukr se nedává, sladí se podle chuti až na závěr.

Autor: Dooga

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.04.2024

Svátek má Robert

Citát pro dnešní den

Lidé pro samé žití zapomínají žít.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz