Recepty - Polévka z uzených žebírek

12.12.2009 06:00

Suroviny:

uzená žebírka 1 cibule 3 mrkve 1 větší petržel sůl, zavářka

Postup:

Uzená žebírka vložíme do papinového hrnce, přidáme mrkve, petržel a cibuli a zalijeme asi třemi litry studené vody, snad trošku osolíme. Já osolila až se polévka uvařila. Jakmile začne polévka v hrnci vřít, tak ji necháme vařit asi 30 minut a pak vypneme a necháme dojít. Budeme mít jistotu, že se maso bude krásně rozpadat. Polévku přecedíme, dáme vařit, zavaříme zavářku a mezitím si uvařenou zeleninu nakrájíme na kostičky, maso obereme a rovněž nakrájíme, vše necháme v hrnci prohřát, popřípadě dosolíme a můžeme podávat.

Poznámka:

 

Autor: ivulinka

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 01.05.2024

Svátek má Svátek práce

Citát pro dnešní den

Život přináší jeden problém za druhým. Můžeme nad nimi bědovat nebo je můžeme řešit!

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz