Recepty - Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem

27.12.2009 06:00

Suroviny:

250 g pečeného kuřecího masa (například obrané zbytky z pečeného nebo grilovaného kuřete) 250 g flíčků 2-3 zelené cibulky 2 stroužky česneku 1 směs "Francouzské brambory" od Kotányi 2 vejce 200 ml smetany ke šlehání

Postup:

Flíčky uvaříme v osolené vodě "na skus" a smícháme s pokrájenými kousky kuřecího masa, kolečky cibulky a nastrouhaným česnekem. Osolíme, opepříme a vložíme do zapékací misky. Povrch uhladíme a přelijeme směsí, kterou jsme vyrobili našleháním smetany, vajec a Kotányi směsi na francouzské brambory. Vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme 30-40 minut.

Poznámka:

 

Autor: Eliza

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 05.05.2024

Svátek má Klaudie

Citát pro dnešní den

Je snazší za své zásady bojovat, než se jimi řídit.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz