Meruňkové čatní

05.08.2009 07:00

Meruňkové čatní

Suroviny:

400g vypeckovaných meruněk, 500g očištěných jablek, 200g rozinek, 150g cukru, 80ml vody, 250g cibule, sůl, pepř, zázvor, trocha chilli, ocet.

Postup:

Ovoce a cibuli pokrájíme na trošku větší kousky a s ostatními surovinami necháme rozdusit. Vytvoří se zahoustlý voňavý, pikantní sirup, který spojuje kousky ovoce. Ve skleničkách zavařujeme 20min při 80°C.

Poznámka:

www.toprecepty.cz

Autor: cathleen

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 17.05.2024

Svátek má Aneta

Citát pro dnešní den

Úsměv je světlo, jenž se ukáže v okně obličeje a naznačí, že srdce je doma.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz