Recepty - Kuřecí chilli polévka s rýží

21.12.2009 06:00

Suroviny:

Na vývar:kuřecí kostry, kousek cibule, celý pepř Na dokončení polévky: mrkev, celer, petržel, hladká mouka, olej,špetka chilli, cibule, kuřecí játra (mohou být i vepřová), špetka pálivé papriky, sůl, pepř, rýže (uvařená), bylinky na dochucení, popřípadě bujon (Masox)

Postup:

Uvaříme kuřecí kostry s několika kuličkami pepře a kouskem cibule (v papiňáku zhruba 30 min). Maso obereme na talíř, vývar přecedíme přes sítko. V hrnci na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, na to přidáme na kostičky (1x1 cm) játra a opečeme. Přidáme 1 lžíci mouky, promícháme. Podlijeme vývarem, přidáme zeleninu, obrané maso, špetku papriky, chilli, sůl, pepř, masox, povaříme a několik minut před koncem přidáme uvařenou rýži. Dochutíme bylinkami.

Poznámka:

Pro ostřejší chuť je možné ještě zakápnout několika kapkami HEINZ Pimento chilli souce.

Autor: Iljusa

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 05.05.2024

Svátek má Klaudie

Citát pro dnešní den

Je snazší za své zásady bojovat, než se jimi řídit.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz