Recepty - Vajíčkové karbanátky

03.12.2009 06:00

Suroviny:

4dkg másla, 4dkg hladké mouky, 125ml mlíka, 6 vajíček uvařených natvrdo,koření dle chuti + "zelené" ze zahrádky (kopřiva, pažitka, petrželová nať...)mouka,vejce,strouhanka, olej na smažení

Postup:

Z másla, mouky, mléka uvaříme bešamel. Ochutíme majoránkou, česnekem,případně "zeleným", osolíme, přidáme nastrouhané, nebo najemno nakrájené vajíčka. Ze směsky tvarujeme placičky. Obalíme v trojobalu, smažíme. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší, nebo jen-tak se zeleninou.

Poznámka:

 

Autor: Svetlana

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 01.05.2024

Svátek má Svátek práce

Citát pro dnešní den

Život přináší jeden problém za druhým. Můžeme nad nimi bědovat nebo je můžeme řešit!

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz