Recepty - Hrách po Španělsku

05.10.2009 06:00

Recepty - Hrách po Španělsku

Suroviny:

1/2 kg hrachu 2 cibule 1 cibulka s natí 4 rajčata,nebo konzervovaná 4 lžíce strouhanky 4 stroužky česneku 2 vejce uvařená natvrdo saturejka bazalka petrželka olivový olej sůl

Postup:

Předem namočený hrách si uvaříme. Na oleji osmahneme jemně nakrájené cibule, pak oloupaná pokrájená, nebo konzervovaná rajčata a dusíme. Za chvíli přidáme ještě strouhanku, rozmačkaný česnek, drobně pokrájená vejce natvrdo, kapary a nakrájenou cibulku s natí, okořeníme bazalkou, saturejkou a teď přidáme uvařený hrách, všechno promícháme a už jen prohřejeme.

Poznámka:

Takto připravený hrách se dá jíst samotný, ale "masožravci" si mohou dát nějakou tu orestovanou uzeninku ap. Zdroj: recept mám pár let z nějakého časopisu- opravdu si nevzpomenu z jakého, já si to přepsala do mého sešitu receptů.

Autor: Bibinka

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 02.05.2024

Svátek má Zikmund

Citát pro dnešní den

Řekni mi to, já to zapomenu. Ukaž mi to, možná si to zapamatuji. Nech mě zkusit si to a já to pochopím.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz