Recepty - Sloní žrádlo

14.12.2009 06:00

Suroviny:

Nálev: 1 lžíce octa 2 lžíce oleje 3 lžíce hořčice 2 lžíce kečupu 2 lžíce cukru 500 g měkkého salámu cibule okurky (zavařené)

Postup:

Ocet, olej, kečup, hořčici a cukr necháme svařit. Měkký salám umeleme a přidáme nadrobno pokrájené okurky a cibuli. Poté vše smícháme v míse a přidáem nálev. Necháme vychladnout a podáváme s pečivem.

Poznámka:

Naše rodina ho miluje! Nejlépe chutná s celozrným chlebem nebo žitnými bulkami.

Autor: PlechovySkritekPida

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 01.05.2024

Svátek má Svátek práce

Citát pro dnešní den

Život přináší jeden problém za druhým. Můžeme nad nimi bědovat nebo je můžeme řešit!

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz