Recepty - Fazolový guláš

16.12.2009 06:00

Suroviny:

6O dkg masa ( drůbeží nebo vepřové / 2 plechovky fazolí v rajské omáčce 3 až 4 papriky nakrájené na proužky l nožička dobré klobásy místo paprik možno l sklenice zavařeného leča . 3 cibule l sáček koření FIX-GULASCH olej, sul, pepř případně paprika .

Postup:

Nejprve rozkrájíme cibulku a osmažíme do růžova. Dále přidáme na malé kousky rozkrájené maso. Může být vepřové i drůbeží . Dávám raději vepřové .Osolíme opepříme a trochu posypeme moukou, ale opravdu jenom malinko zalijeme trochou vody a necháme podusit . Dále přidáme papriky nakrájené na proužky . Dávám zmražené z mrazničky papriky nebo lečo . Až je maso a papriky skoro měkké rozmícháme koření FIX GULASCH ve vodě a nalijeme na maso a papriky a dále vaříme . /pokud nemáme toto koření tak hned na začátku při dušení masa dáme trochu sladké papriky .Po pár minutách vsypeme 2 plechovky fazolek a to nejlépe v rajské šťávě a nebo v čili omáčce . Mezitím oloupeme dobrou klobásu a to záleží na nás zda l nebo 2 nožičky a nakrájíme na kolečka a na pánvičce trochu osmahneme a vsypeme do guláše. Podáme s chlebem.

Poznámka:

Vypadá to složitě , ale opravdu během 4O min máte guláš hotový a nebojte se udělat výše uvedené množství. Opravdu se sní . Je výborný.

Autor: bundada

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 01.05.2024

Svátek má Svátek práce

Citát pro dnešní den

Život přináší jeden problém za druhým. Můžeme nad nimi bědovat nebo je můžeme řešit!

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz