Recepty - Jablka plněná mletým masem

16.01.2010 06:00

Suroviny:

8 väčších jabĺk, šťava z 1 citróna, piper, soľ, 2 cibule, petržl. vňať, 300 g mletého mäsa, 2 vajcia, trocha majoránky, 2 lyžice kyslej smotany, 100 g tvrdého syra,

Postup:

Z jabĺk odrežeme hornú časť a vyrežeme jadrovník. Potom jablká vydlabeme. Vnútrajšok potrieme citr. šťavou, osolíme, opipríme.. Do mletého mäsa primiešame nadrobno narezané vydlabané jablká, vajcia, smotanu, nadrobno narezanú cibuľu, vňať, majorán, piper a soľ. Vmiešame na malé kocky narezaný syr. Mäsom naplníme jablká, uložíme do zapekacej misy a pri strednej teplote pečieme v rúre asi 30 min. Podávame s pečivom alebo zemiakovou kašou.

Poznámka:

 

Autor: tejaja

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 08.05.2024

Svátek má Statní svátek

Citát pro dnešní den

Přátelé mají mít přednost před králi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz