Recepty - Podmáslový chléb II.

15.12.2009 06:00

Suroviny:

350 ml podmáslí, 500 g hladké světlé mouky, 1 balíček sušených kvasnic, 1 polévková lžíce rozpuštěného másla, 0,5 lžičky cukru, 1 lžička soli

Postup:

Můžete po zapípání přidat nasekané ořechy,různá semínka podle své chuti. Když si přidáte rozinky a trochu víc cukru, tak má chuť jako vánočka.

Poznámka:

 

Autor: lenka-m

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 01.05.2024

Svátek má Svátek práce

Citát pro dnešní den

Život přináší jeden problém za druhým. Můžeme nad nimi bědovat nebo je můžeme řešit!

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz