Výstavy Praha - Veřejné kreslení a výstavy Marie Brožové

07.11.2009 14:53

Již od roku 2004 Marie Brožová aktivně naplňuje hlavní myšlenku projektu Obhajoba pastelky a svým úspěchem dokazuje, že není důležité čím umělec tvoří, ale co vytváří....

Výstava a kreslení v Metropoli Zličín
Od 6. do 15. listopadu Marie Brožová zavítá s veřejným kreslením a velkou výstavou obrazů do nákupního centra Metropole Zličín, kde bude nedaleko infostánku pod prostorem restaurací vytvářet pohádkový obraz s názvem Mořská panna Tyrkyska. Veřejné kreslení můžete navštívit každý den od 12.00 do 19.00.

Kreslení v Obchodním Centru Chodov
Již podruhé se bude předvánoční charitativní podoba projektu Obhajoba pastelky realizovat v Obchodním Centru Chodov. Od 19. do 29. listopadu vždy od 12.00 do 19.00 zde Marie Brožová bude vytvářet obraz, který po dokončení poputuje jako vánoční dárek do zařízení pro děti v nouzi Klokánek v Láskově ulici v Praze 4 na Chodově. Veřejné kreslení doprovází výstava velkoformátových obrazů z veřejných kreslení.

Obhajobu pastelky v Centru Chodov najdete u nového dětského koutku v pasáži naproti prodejně Baťa, v podlaží nad hypermarketem Albert.

Více, vlastně vše o projektu Marie Brožové: www.pastelky.cz 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Marie Brožová " Duše stromů"


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.04.2024

Svátek má Vlastislav

Citát pro dnešní den

Když se jedna brána ke štěstí zavírá, druhá se otevírá. My však často dlouho zíráme na vchod, který se uzavřel, a ani si nevšimneme toho, který se pro nás otevřel.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz