Výstava Praha - prodejní expozice nábytku, nové TEAK CENTRUM – největší prodejna s nábytkem z exotického dřeva otevřena v Praze.

24.01.2010 20:33

( Praha 19.1.10 - Green Pear Tip) Největší prodejnu výrobků z Indonésie v České republice otevřela v pondělí v pražských Řepích společnost  Antik Art s.r.o. V hale o celkové prodejní ploše více jak  1.500 m² nabízí mimo jiné ručně vyráběný nábytek z masivního teakového dřeva. Dovážený nábytek je v převážně míře v přírodním provedení, zákazník zde však najde i nábytek s povrchovou úpravou. V současné době společnost  provozuje tři prodejny na území Prahy a ve Vestci pod novým společným označením TEAK CENTRUM.

Klienti nemusí nyní cestovat daleko, veškerý sortiment zboží  najdou soustředěný na jediném místě. Nová prodejna na Karlovarské ulici v západní části Prahy je dobře dostupná, nachází se v bezprostřední blízkosti pražského okruhu. Prodejní sklad ve Vestci ve východní části Prahy je plnohodnotným zavedeným prodejním skladem. Třetí prodejna je výstavní reprezentační  galerií a  najdeme ji na Švehlově ulici v Praze 10 v nákupním centru Park Hostivař.

Společnost vytvořila skupinu prodejen ryze specializovanou na široký sortiment výrobků z Indonésie, nejen nábytku, ale i výrobků z pískovce, mramoru, keramiky a kovu. Základní sortiment tvoří veškerý nábytek z teakového dřeva do interiéru a zahrady. Zajímavé jsou určitě také až několik  set  kilogramů těžké zahradní sochy a fontány z mramoru, pískovce a lávového kamene. Novinkou pro letošní rok bude kolekce originálních mramorových umyvadel. Pestrý je také výběr drobných uměleckých předmětů ručně vyřezávaných z různých druhů dřevin.  

TEAK CENTRUM se zabývá  přímým dovozem nabízeného sortimentu, maloobchodním prodejem a nyní také provozuje prodej pomocí internetu a velkoobchod. Velkou část obchodů tvoří dodávky na vybavení interiérů restaurací, kaváren, hotelů, penzionů a lázeňských zařízení. Příznivých cen je dosaženo díky přímým kontaktům dovozce a velkoobjemovým dodávkám do České republiky. Ceny pro velkoobchodní prodej jsou přímo závislé na množství odebíraného zboží.

Součástí TEAK CENTRA je také servis na údržbu nábytku, spediční služby a poradenská a informační služba. Teakové dřevo je poměrně novým fenoménem na  českém trhu, ale získalo si rychle oblibu díky svým ojedinělým vlastnostem. Nábytek z teakového dřeva věkem získává na své hodnotě a může být používán několika generacemi. TEAK CENTRUM také dodává dřevo jako surovinu pro výrobu podlah a různých exteriérových prvků, které mají dlouhodobě odolávat povětrnostním vlivům.

Kontakty TEAK CENTRUM:
e- mail: info@teakcentrum.cz
www.teakcentrum.cz
GSM: 602 305 315

Mega Prodejna, stálá výstava teakového nábytku  - TEAK CENTRUM:                                                 
                                  

Karlovarská 111                                                     
Praha 6 – Řepy              
161 00              

Otevírací doba:               
pondělí až pátek: 9.00 – 19.00            
sobota až neděle: 9.00 – 17.00         
   

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.04.2024

Svátek má Robert

Citát pro dnešní den

Lidé pro samé žití zapomínají žít.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz