Koncert v Praze - Dan Bárta: šídla a jazz

23.02.2010 22:13

Praha (Pressweb) - Městská knihovna v Praze zve fanoušky Dana Bárty na dvě březnová setkání s tímto všestranným zpěvákem, textařem, hercem a v neposlední řadě také fotografem.

10. března 2010 se ve Velkém sále Ústřední knihovny na Mariánském náměstí představí Dan Bárta s Robert Balzar Triem, které je součástí Illustratosphere. Těšit se můžete na originální akustický zážitek, zazní jazzová klasika i vlastní skladby tria.

Robert Balzar Trio je jedno z nejlepších jazzových seskupení v ČR a slaví úspěchy na našich i zahraničních pódiích. Loni vydalo CD s názvem “Tales“, které nahrálo s jedním z největších jazzových kytaristů Johnem Abercrombiem.

Koncert začíná v 19:30, vstupné 260 Kč.

Dan Bárta v Městské knihovně v Praze nebude „jen“ zpívat, ale také představí svoji fotografickou práci. 3. března 2010 se v Malém sále Ústřední knihovny uskuteční přednáška Vážky České republiky, na které pohovoří o vzniku stejnojmenné knihy Dan Bárta - fotograf a vedoucí autorského kolektivu Aleš Dolný z Přírodovědecké fakulty Ostravské univerzity. Unikátní publikace přináší rozsáhlé informace a fotografie všech druhů našich vážek, které byly odchyceny, podchlazeny, naskenovány a poté vypuštěny zpět do přírody.

Přednáška začíná v 19:00, vstupné 40 Kč.

http://kultura.mlp.cz

 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 27.04.2024

Svátek má Jaroslav

Citát pro dnešní den

Štěstí potichu vchází dveřmi, které jsi nechal otevřené.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz