Pražská klubová noc 2

19.09.2009 09:14

Praha (Pressweb) – Pražskou klubovou noc zahájí 8. října křest vůbec prvního DVD skupiny Toxique „I Love My Sofa“, kteří tak svůj debut v podobě koncertního záznamu představí ještě před jeho oficiálním vydáním. Dalšími účinkujícími ojedinělého festivalu bude kapela Navigators, která spolu s Toxique roztančí pražský Lucerna Music Bar.

Pražská klubová noc 2

9. října bude Pražská klubová noc pokračovat dalšími 19 koncerty v pražských klubech, na nichž vystoupí např. Nightwork, Laura a její tygři, Niceland, Ivan Guttierez, Jana Lota a dalších skoro 40 seskupení.

Pražská klubová noc je hudební projekt na podporu Domova Sue Ryder, který se svou jedinečností snaží oslovit diváky mnoha žánrů, a především propojuje 2 odlišné světy – svět mladých lidí se světem seniorů. Už podruhé tak budou mít lidé možnost pomoci tím, že se půjdou v říjnu „jen" pobavit.

Tento jedinečný projekt pomůže pokrýt část z 4,2 miliónů korun, které dosud chybějí na zajištění péče o klienty Domova Sue Ryder do konce roku 2009.

Existence Domova jako nestátní neziskové organizace je totiž do značné míry závislá na velmi nejistých zdrojích (tj. na dotacích a grantech), protože příjmy za služby od klientů pokrývají pouze přibližně polovinu nákladů.

Přijďte si s námi letos opět užít mejdan, ze kterého budete odcházet při nejmenším s dobrým pocitem!

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz