Lenka Dusilová s Eternal Seekers na zámecké scéně – Praha tip cz

04.06.2009 14:34

Slavnostní zahájení O2 Sázavafestu se uskuteční druhý den festivalu, tedy v pátek 31. července za vystoupení Lenky Dusilové s unikátním projektem Eternal Seekers, za který byla zpěvačka vyznamenána cenou Anděl 2008!

Lenka Dusilová s Eternal Seekers na zámecké scéně –  Praha tip cz

Slavnostní ceremoniál má proběhnout přímo v centru města na scéně u kácovského zámku už v 15 hodin!

Právě na zámecké scéně bude program už od středy 29. července za dobrovolné vstupné, které poslouží městu Kácov na opravu barokního zámku, který je postaven na místě původní tvrze z 15. století. Program této volně přístupné akce s názvem Kácovské léto bude trvat až do neděle.

Pořadatelé O2 Sázavafestu připravili před samotným letním open-airem několik dalších akcí. Dávka koncertů v Brně, Českých Budějovicích a Pardubicích proběhne s podtitulem Moby night. První setkání proběhne 10. června v Brně na Flédě, kde zahrají Bad Ass Honkies, Bullerbyne a Midilidi. V pardubickém klubu Žlutý pes zahrají 12. června Lakeside X a Alef Zero, a 18. června v českobudějovickém klubu Marty's opět Lakeside X společně s Le Pneumatique. Vrcholem těchto akcí budou DJs, jejichž sety budou tím nejlepším od Mobyho.

Moby vydává novou desku Waiting For Me, se kterou přijede do Česka specielně na              O2 Sázavafest. Náš tým chce třemi akcemi s titulkem Moby night dát jeho fanouškům jakousi ochutnávku toho, co je čeká na přelomu července a srpna v Kácově," uvedl ředitel festivalu Pavel Kloupar.

Pořadatelé vycházejí vstříc i mladým hudebním fanouškům, kterým garantují po předložení studentské karty ISIC 150 korun slevu. A i letos společnost Telefónica O2 připravila zajímavé slevy pro své zákazníky a členy programu O2 Extra a to 20% z ceny 899 korun, což je cena vstupenky na několikadenní O2 Sázavafest v Kácově v předprodeji Ticketpro, který končí 20. června. Po tomto datu cena vstupenek vzroste na 1 200 Kč. 

Když byl u nás Moby před několika lety, cena vstupenek se na jeho samostatný koncert pohybovala přesně v tomto finančním rozmezí. Na O2 Sázavafestu budou mít fanoušci možnost užít si nejen Mobyho, ale i našeho dalšího plešounka Jimmyho Somervilla, který do Česka přijede vůbec poprvé, a dalších 150 účinkujících. To vše v podmanivém prostředí středočeského městečka na břehu řeky Sázavy," uvedl k nízkým cenám Pavel Kloupar, ředitel a dramaturg festivalu.

Více informací o všech zmíněných akcích na: http:// www.sazavafest.cz

Texty TZ Sázavafest

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Lenka Dusilová


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 18.04.2024

Svátek má Valérie

Citát pro dnešní den

Musíme být ochotni opustit život, který jsme si naplánovali a přijmout život, který nás čeká.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz