B.B. King je na cestě do Prahy!

01.07.2009 00:17

Praha (Pressweb) – B.B. King je momentálně ve svém autobusu na cestě ze švýcarského Montreux, kde se účastnil, jako jedna z největších hvězd, známého jazzového festivalu „Montreux Jazz Festival“.

B.B. King je na cestě do Prahy!

Prahu na seznam evropské části svého turné vybral ze všech metropolí osobně. Praha, jak se nechal slyšet, je podle něj jedno z nejkrásnějších měst na světě, proto také hodlá v Praze zůstat déle, než je u něj zvykem. Přijíždí v úterý večer a odjezd je naplánován až na čtvrtek. Ubytován bude v jednom z nejluxusnějších hotelů v centru Prahy.

Hotel je poctěn jeho návštěvou a pečlivě vybírá ty nejlepší restaurace a místa, která v Praze musí vidět. Kam se vydá na prohlídku města si pak zvolí sám. Několikrát ho již ochutnal, ale přesto se teší na české pivo. Do šatny v Tesla Aréně si však objednává chlazená francouzská vína – Chardonnay, Merlot nebo Glenlivet, skotskou whiskey. BB King si hlídá zdravý životní styl a před koncertem nepije a dopřává si lehká jídla. V Praze mu bude v den koncertu připraven čerstvý losos se zeleninou. Po městě ho bude vozit Audi A8 Long, v provedení Exclusive.

B.B. King je považován za nejlepšího kytaristu všech dob a více než půl století definuje blues celosvětovému publiku. Jeho technika hry na kytaru je velice komplikovaná a je modelem pro tisíce hráču na kytaru včetně Erica Claptona nebo Jima Hendrixe.

B.B. King vydal více než 50 alb a v Praze nám představí své nejnovější. Vystoupí 15. července 2009 v Tesla Aréně na pražském Výstavišti.

Makroconcert přidává vstupenky v 1. kategorii k sezení na ploše.
Vstupenky na koncert jsou v prodeji v ticketpro.cz, ticketportal.cz, ticket-art.cz
Více info na: www. Makrocon­cert.cz

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 23.04.2024

Svátek má Vojtěch

Citát pro dnešní den

Život je plný závazků a odpovědnosti, nejsou však důležitější než ty, které máme sami k sobě.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz