Nové knihy - Vychází fantasy kniha Královna v nesnázích

01.04.2011 03:23

Dne 1. dubna vychází v nakladatelství Intuitivní marketing fantasy kniha Královna v nesnázích, první ze série Podivuhodné příběhy. Mnohé čtenáře zřejmě překvapí, že jejím autorem je Miloš Toman, známý především svými knihami z oblasti marketingu. Třebaže je tedy Královna v nesnázích již jeho pátou knihou, na poli beletrie jej ji možno považovat za prvotinu.

Královna v nesnázích

A o co v knize jde? Její hrdina, William C. Thomson, je mladý muž, jemuž do stoprocentního gentlemana něco málo schází, či spíše přebývá. Disponuje totiž schopnostmi, o něž zpočátku ani moc nestojí. Umět procházet zdí, být neviditelný či rozumět cizím jazykům, to se mu zdá být pro člověka jeho postavení nevhodné. Čím hlouběji se však zaplétá do podivuhodných příběhů, tím více si uvědomuje, že bez těchto dovedností by jen těžko obstál. Zvláště když se zčistajasna ocitne v neznámé zemi, kde čas i prostor fungují trochu jinak.
V první knize série nejde o nic menšího, než o záchranu království před mocichtivým lordem. Našemu hrdinovi zdatně sekunduje zelená myš, podivuhodný tvor nadaný nejen schopností mluvit, ale také bystrým mozkem. Magie se do děje vměšuje jen zřídka, takže více záleží na důvtipu. A jak to dopadne? Nechte se překvapit…

Více informací http://www.mfantasy.cz/2011/03/ukazka-z-knihy-kralovna-v-nesnazich-milos-toman/


 

Autor: Intuitivní marketing s.r.o.

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz