Prázdninový Klub4U – o prázdninách v Praze nuda nehrozí – Náš Tip

15.07.2009 22:49

Praha (Pressweb) – Městská knihovna v Praze se přidává k dalším institucím připravujícím program pro ty školáky a studenty, kteří tráví své prázdniny v Praze a nabízí jim setkávání na neutrální půdě knihovny.

Prázdninový Klub4U – o prázdninách v Praze nuda nehrozí – Náš Tip

Prázdninový Klub4U nebude ani o výletech do přírody ani o vlastivědných památkách matičky Prahy, ale o fenoménu současné komunikace – virtuálních společenských sítích (komunitních webech) a také o literatuře žánru fantasy, scifi a hororu.", slibuje jeho zakladatelka a fanynka fantastiky Martina Sidorová.

Prázdninový Klub4U se schází živě každou prázdninovou středu od 14:00 do 15:00 hodin v prostorách počítačové učebny Ústřední knihovny MKP na Mariánském náměstí, ale do debaty se lze zapojit i virtuálně přes skupinu Prázdninový Klub4U na webu www.k4u.cz . Pokud máte svůj názor na to, jakou roli hraje ve vašem životě třeba Facebook, nebo naopak na to názor nemáte, protože nejste členem žádné virtuální sociální sítě, ale jejich fungování vás zajímá, pak je Prázdninový Klub4U pro vás to pravé. Kromě virtuálních sociálních sítí se podíváte na zoubek i oblíbeným literárním žánrům fantasy, sci-fi a hororu. Pro lepší orientaci je připraven seznam top titulů od Conana k Potterovi.

Přijďte poznat nové přátele, popovídat si, zasurfovat po internetu a vyhrát některou z připravených cen, které vůbec nejsou k zahození – časopis Pevnost, knihu žánru sci-fi nebo fantasy, třeba Brisingra Christophera Paoliniho od nakladatelství Fragment.

Vstup volný, těšíme se na vás.

Více informací: Martina Sidorová, Městská knihovna v Praze, webredaktorka www.k4u.cz,
tel. 222 113 313, mob. 737 266 717, e-mail: sidorov­m@mlp.cz


 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz