Křest knihy kouzlení s hedvábím - 6. března 2010 ve 14 hodin v Lesním ateliéru Kuba v Kersku

03.03.2010 15:07

Alena Isabella Grimmichová - Kouzlení s hedvábím. Portál vydává další z knih inspirujících čtenáře k tvoření. Tentokrát je ústředním materiálem hedvábí a autorka Alena Isabella Grimmichová Vám dokáže, že se s ním dá i kouzlit. Svoji knihu Kouzlení s hedvábím pokřtí 6. března 2010 ve 14 hodin v Lesním ateliéru Kuba v Kersku a současně zde zahájí svoji výstavu hedvábných šál a šát

Alena Isabella Grimmichová

O knize:
Hedvábí, známé již více než 5000 let, patří mezi oblíbené textilní materiály. Malované a batikované hedvábí lze využít jako efektní doplněk, ale také základ pro další tvorbu. Kniha nabízí náměty na netradiční a velmi působivé techniky dekorování a zpracování hedvábí, jako jsou vosková batika, šibori, malba na hedvábí nebo kombinované techniky.

Díky podrobně zpracovaným projektům si čtenáři mohou vytvořit šátky, šály, polštáře a další doplňky. Kniha je určena zájemcům, kteří mají „šikovné ruce“, nebo kteří již mají zkušenosti s jakoukoli výtvarnou činností. Všechny techniky jsou vysvětleny podrobně, tedy i pro začátečníky, ale projekty zaujmou i zkušené výtvarníky. Každý námět doplňují podrobné fotografické postupy, přičemž fotografie výsledných děl byly zhotoveny na atraktivních místech převážně ve Francii a dodávají tak celé knize specifický ráz.

O autorce:
Alena Isabella Grimmichová se více než dvacet let profesionálně věnuje výtvarné činnosti. Zabývá se malbou na hedvábí, filcováním a řadou dalších technik. Na www.vytvarnetechniky.cz  jsou k vidění její práce. Spolupracuje s mnoha časopisy, které se věnují ručním pracím.

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 28.03.2024

Svátek má Soňa

Citát pro dnešní den

Pravá síla vln je v jejich vytrvalosti.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz