Křest knihy Jistou cestou ke skvělosti

04.04.2011 12:07

Na pražské Lávce se křtila kniha Jistou cestou ke skvělosti, na snímku je její spoluvydavatel Mark Dzirasa a kmotr herec Jaroslav Dušek, který právě na Lávce hraje divadelní hru Čtyři dohody. Na křtu bylo veselo, pánové improvizovali a také improvizovaně zazpívali. Láhev Becherovky, kterou se křtilo, ač je plná, posloužila jen jako rekvizita. Jaroslav Dušek sršící vtipem i energii byl již šestý den o vodě, začal jarní očistnou kúru.

Jistou cestou ke skvělosti

Kniha Jistou cestou ke skvělosti patří do trilogie z let 1910-1911 zahrnující: Jistou cestou k bohatství, Jistou cestou ke skvělosti a Jistou cestou ke zdraví. Knihy Wallace D. Wattlese se staly základem prakticky pro všechnu literaturu úspěchu a osobního růstu našeho století. Ovlivnily Napoleona Hilla, Roberta Shullera i dnešní celebrity osobního růstu  jako je Anthony Robbins, Jack Canfield nebo Bob Proctor.

V ČR vychází vůbec poprvé a i po 100 letech od prvního vydání je stále aktuální.

Rhonda Byrne na tomto učení postavila velmi úspěšný film Tajemství (The Secret), který již vidělo 400 milionů lidí a knihu Tajemství, které se již prodalo 20 milionů výtisků. Co stojí za takovým úspěchem? Rhonda Byrne to vysvětluje jednoduše: „Sama používám Tajemství, abych propagovala Tajemství“. A tajemství je Zákon přitažlivosti. Jeho uplatnění potom spočívá ve vkládání záměru do každé činnosti, neboli dělání věcí „Jistým Způsobem“, který popisují knihy ze série Jistou cestou.

Knihu vydalo CEFI & MyšleníÚspěchu.cz

Autor: Jolana Lukešová

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz