Jeskynní žena – česká premiéra v divadle Radka Brzobohatého 8. září 2009

05.09.2009 09:47

Jeskynní ženy všech zemí světa! Byly jste na dovolené a přijely zklamané z krátkého románku, který neměl budoucnost od začátku? Eva také……Eva je zpět z prázdnin obohacena o nové zkušenosti s hledáním „tučňáků v bikinách“.

Jeskynní žena – česká premiéra v divadle Radka Brzobohatého 8. září 2009

 Zkoušela najít lásku za hranicemi naší země. Procestovala Itálii, Španělsko, Francii a Německo. Potkala pár nových mužů, každý z nich byl samozřejmě něčím výjimečný. A samozřejmě po pár dnech pochopila, že to není výjimečnost, ale úchylka, choroba nebo demence. Přesvědčila se, že nezáleží na národnosti. Muži jsou muži a je jedno jakým jazykem Vám motají hlavu. Stejně říkají to samé…Rozhodla se hledat po celých Čechách. Nejprve se chystá do Českých Budějovic. Slyšela, že tam je spousta svobodných fešáků. Kdyby ho nenašla tam, má v plánu navštívit i Chomutov. Aby jí ale náhodou neprotekl pan Božský mezi prsty, během svého cestování po ČR se vždycky na chvíli vrátí do Prahy… Co kdyby tudy jen projížděl?!

Monodrama Jeskynní žena, jehož hlavním a jediným hlasem je vynikající herečka Anna Polívková, jednoduchou a humornou cestou promlouvá o vážných problémech. Jeskynní žena hledá odpovědi na základní otázky vztahu mezi mužem a ženou, hledá ideály a pochopení. Vnímá svět jako žena, která ví co chce, a která hledá štěstí po boku muže. Má své naděje a sny. Bohužel se stává, že ve vztahu s mužem je potřeba snít i ve dne… Průměrný svůdník ji tedy neuspokojí, ale není vybíravá, pouze chce někoho, s kým může večer klidně usínat. Časem je zřejmé, že narazit na pana Božského, je stejně pravděpodobné jako potkat tučňáka v bikinách. Smysl pro humor a nadled ji v tom napomáhají.

Nebo-li, bez smyslu pro humor by se každá žena musela dočista zbláznit! Zkouší i internetové seznamky, ale bezvýsledně. Rozhodnutá zahnat samotu chodí na jednu schůzku za druhou a výsledek? Po poslední schůzce už se zase přesvědčuje, že už NIKDY více, protože svobodný muž po 40 je buď mnich nebo idiot! Jeskynní žena se na jevišti konfrontuje s hrobníkem, alokoholikem, psychotikem a dalšími typy mužů, se kterými se potkala každá z nás alespoň jednou v životě. Muži se drží základních a neměnných modelů svého chování, jsou zbabělí a zrádní. I když jimi žena opovrhuje, nemůže bez nich žít. V jistém slova smyslu to připomíná alkoholizmus nebo drogovou závislost.

Všechny to známe.Nadarmo hledá někoho inteligentního a upřímného. Neztrácí však naději a nepřestává v hledání, přestože její lov je občas zoufalý a marný. Máte pocit, že jeskynní ženu dobře znáte? Nemáte náhodou stejné štěstí na „opravdové" muže?Možná Vám jeskynní žena neporadí, ale určitě Vás potěší, že nejste sama a hlavně – plakat budete jen smíchy! 
 

Vstupenky:
ticketpro.cz ticketart.cz, ticketportal.cz
380,– Kč a 350 ,– Kč     

zdroj: TZ Makrokoncert

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 05.05.2024

Svátek má Klaudie

Citát pro dnešní den

Je snazší za své zásady bojovat, než se jimi řídit.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz