Autobusová doprava Praha - od března se STUDENT AGENCY ještě rychleji a pohodlněji

09.03.2010 02:11

Změny na lince Praha Hradec Králové, které významně usnadní cestování z Východních čech. Společnost STUDENT AGENCY přichystala s březnovou úpravou jízdních řádů dvě novinky v autobusové dopravě. Obě se týkají spojů na vnitrostátních linkách a cestující se s nimi setkali poprvé v neděli 7.března.

Lepší návaznosti na regionální železniční spoje. Nová autobusová linka z Hradce Králové do Prahy láká stále více cestujících, a to nejen ze samotného Hradce Králové, ale i ze vzdálenějších Východních Čech.

Dosavadní časy odjezdů a příjezdů do Hradce Králové ale nezaručovaly spolehlivé přestupy na navazující železniční spoje (například směr Týniště nad Orlicí, Jaroměř, Kostelec n.O., Náchod, Rychnov n.O., Žamberk a další). Časy odjezdů i příjezdů do Hradce Králové se proto posunou o 15 minut, což zajistí pohodlný a spolehlivý přestup na další regionální spoje. „Vycházíme tak vstříc cestujícím, kteří z Východních Čech přijíždějí vlakem, ale dále do Prahy už volí cestu naším autobusem.

Je to první z připravovaných kroků, kterými chceme přispět k propojení a koordinaci jednotlivých druhů veřejné dopravy“, uvádí k úpravám jízdních řádů obchodní ředitel Jiří Schmidt.

STUDENT AGENCY provozuje mezi Hradcem Králové a Prahou od listopadu minulého roku třicet autobusových spojů denně, za tuto dobu již mezi oběma městy přepravily žluté autobusy téměř 100 000 cestujících.

více informací: www.studentagency.cz 

Autor: TZ Student Agency

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 25.04.2024

Svátek má Marek

Citát pro dnešní den

Není vítězstvím nikdy neupadnout, ale pokaždé znovu vstát.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz