Zelená hruška – internetové stránky o životním stylu s nadhledem a v pohodě

28.10.2009 19:32

Stránky se zelenou hruškou v záhlaví jsou tady a vymysleli jsme je proto, abychom přinášeli radost a pohodu lidem.

Hruška je otevřený volný prostor pro každého, tedy pro každého, kdo se chce připojit se svoji pozitivní myšlenkou o stylu aktivního života.

Hruška není zaručený recept na šťastný život a dobrou náladu, ale návod vytvořený z názorů lidí kolem nás, jak si život zpříjemnit, jak dát sbohem špatné náladě a depresím. Ovšem fungovat to bude pouze za předpokladu , že vy sami budete chtít.

Možná si přece jenom říkáte, že tohle je opravdu příliš silná neředěná dávka optimismu. Není, je to jenom snaha dát věci do pohybu. A právě proto jsme si vymysleli optimisticky a dobrácky vyhlížející zelenou hrušku, která by měla být zdrojem dobré nálady, úsměvu a pohody.

A nyní, co je vlastně hruška ??  Z pohledu mnohých z nás jenom pitomé, šišaté,  nepříliš chutné tvrdé ovoce. Jenže hruška je pro náš život něco nesmírně důležitého, obsahuje totiž kyselinu listovou, která je důležitá pro tvorbu tak zvaného hormonu štěstí a dobré nálady v našem těle. Nyní už je asi naprosto jasné, proč je hruška v záhlaví našeho webu.

Neméně důležitá je však i zelená barva naší hrušky. Zelená barva nás obklopuje všude, kam se jenom podíváme. Je pro nás symbolem zdraví, svěžesti, čistoty a ekologie. Zelená je tráva, listy stromů, pláště doktorů, kteří operují – zelená je naděje a život! Zelená je barva jara, svěžesti, známka vzniku nového života. Vzpomeňte si, jak toužebně očekáváme po dlouhé zimě první jarní dny a jak změní naši náladu.

My jsme do zelené hrušky vtělili duši a chceme, aby zelená hruška nás i vás denně provázela a stala se skutečným symbolem šťastného života. Víte co je pro nás důležité? Váš úsměv. Protože když se usmíváte, tak máte dobrou náladu a my vidíme, že naše práce není zbytečná.

Hruška by neměla být vyjádřením jenom našich názorů, ale hlavně vašich, prosím  napište nám, uděláte tím radost nejen nám.

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 01.05.2024

Svátek má Svátek práce

Citát pro dnešní den

Život přináší jeden problém za druhým. Můžeme nad nimi bědovat nebo je můžeme řešit!

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz