Dobré ráno s hruškou ! Praha Tip

31.10.2009 14:30

Nová rubrika na internetových stránkách www.praha-tip.cz. Každé ráno se zde nyní budeme potkávat a hruška pro vás bude mít vždy pozitivní zprávičku, radu nebo možná jenom ranní pozdrav.

Každé ráno v šest hodin zde nacházíte již více jak půl roků čtenářský recept, radu v podobě citátu a nyní od zítřka i ranní pozdrav hrušky. Naopak i vy zde můžete zanechat pozdrav všem přátelům zelené hrušky, radu, nápad, zkrátka vše, co vás napadne a myslíte si, že by mohlo udělat radost ostatním. Dobrý tip nebo rada, jak se říká nad zlato.

Jsme web „ dobré nálady“, ovšem k dobré náladě přispívají i věci vážné, život opravdu není jenom legrace, ale skládá se také ze starostí a vážných věcí. Možná právě tady najdete prostor, jak potěšit někoho,  kdo nemá zrovna ustláno na měkkých polštářcích. Napište nám, i tady se najde prostor, jak někomu ukázat novou cestu, nový přístup k životu.

Každodenní ranní rande s hruškou určitě vytvoří prostředí, ve kterém se bude cítit dobře mnoho z nás. Tak nezapomeňte a pište nám, každé ráno rande s „ Hruškou“ pro celodenní dobrou náladu, čekáme na vás od šesti hodin. Tak vyčistit zoubky a šup na rande s hruškou ! 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 01.05.2024

Svátek má Svátek práce

Citát pro dnešní den

Život přináší jeden problém za druhým. Můžeme nad nimi bědovat nebo je můžeme řešit!

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz