Výprava – Jedem do Afriky jedeme do Zimbabwe

18.02.2009 17:49

„Jedem do Afriky jedeme do Zimbabwe, jedeme na hostinu, špatně to nedopadne, to co je před náma lechtá nás u pupku, mám strach, že skončíme něčemu v žaludku.“

Výprava – Jedem do Afriky jedeme do Zimbabwe

Ale my to myslíme tentokrát skutečně vážně, a proto hledáme další opravdové zájemce, kteří se s námi a s fajn partou lidí chtějí vydat do nitra černého kontinentu daleko za rovník až na jižní polokouli. Patnáct dní úžasných zážitků při cestě napříč Jihoafrickou republikou

Česká stopa.. a ta další může být třeba ta vaše. Viktoriiny vodopády jsou jedním z nejpůsobivějších divů světa. Návštěvníci s němým úžasem sledují, jak se vody mohutné řeky Zambezi blíží k 1.700 m širokému zlomu a pak se vrhnou do více než stometrové hlubiny. Sotva řeka vykoná svůj skok, stane se atrakcí pro odvážlivce vyhledávající mohutné peřeje na jednom z nejcennějších raftových sjezdů světa. Slavný český cestovatel Emil Holub zanechal v oblasti Viktoriiných vodopádů nesmazatelný otisk českého národa. Vodopády navštívil při třetí expedici africkým kontinentem v letech 1875–1876. Byl jedním z prvních bělochů, kteří spatřili tento přírodní zázrak. Stal se autorem vůbec první podrobné mapy vodopádů a jejich okolí. Kamenná busta připomínající odkaz slavného českého cestovatele stojí od září 2005 před muzeem National Museum of Zambia v zambijském Livingstonu – pouhých 16 kilometrů od vodopádů.

Tak co, přesvědčíme vás? Věřte, skutečně to stojí to za to. Jediná opravdová investice se stoprocentní návratností je taková, o kterou vás nikdo nikdy nepřipraví.  Proto si myslíme, že investovat do poznání a vytvořit si nezapomenutelné vzpomínky do konce života je opravdu tou nejlepší investicí.

Výprava se uskuteční ve dnech 6.11 – 24 11.2009. A na případné společné zážitky se těší Milena a Jirka Sommerovi.  Veškeré Informace vám rádi poskytneme, a tak nám napište nebo zavolejte.

Kontakt: Ing.Milena Sommerová, e-mail: milsom@volny.cz

A na závěr: udělejte si pohodlíčko pusťte si písničku Jedeme do Afriky.....  ( pokud ji neznáte, tak tady ji máte http://www.videoklipy-zdarma.net/…m-do-afriky/ ) a přemýšlejte o Africe, cestováni a věřte, umřít na slamníku plném peněz je pěkná hloupost.

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Buďte první kdo okomentuje tento tip

 
ji iii
nic moc
Zdeněk
18.09.2009 23:41

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 25.04.2024

Svátek má Marek

Citát pro dnešní den

Není vítězstvím nikdy neupadnout, ale pokaždé znovu vstát.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz