Náš Tip na výlet – CK Kiwi – Skály, broumovské baroko, Hvězda i Peklo, 23. 5. – 24. 5.

15.05.2009 18:14

Jsme pyšní na naši vracející se klientelu. Důraz na péči o zákazníka a co nejkvalitnější služby v příslušné cenové kategorii, systém věrnostních slev i speciální přístup k našim nejvěrnějším klientům — a teď již i přátelům — vytvořil postupem času kolem Kiwi exkluzivní klub cestovatelů.

Náš Tip na výlet – CK Kiwi – Skály, broumovské baroko, Hvězda i Peklo, 23. 5. – 24. 5.

Skály, broumovské baroko, Hvězda i Peklo

23. 5. – 24. 5. 2009 

Cena: 1990,– Kč
Doprava:autobusem
Cena zahrnuje:dopravu autobusem, ubytování ve dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím a s polopenzí (1×), průvodce. Za příplatek:jed­nolůžkový pokoj (350 Kč)
 
1.den: odjezd 6.00h metro B Černý Most, nejprve Adršpašské skály (prohlídkový okruh: pískovcové skály s úzkými skalními průrvami, štíhlými věžemi, vodopádem i možností projížďky na romantickém jezírku). Následně překvapí barokní kostely na Broumovsku, jedinečně zasazené do hornaté krajiny, jejich autory jsou většinou otec a syn Dientzenhoferové. Vytvářejí věnec kolem významného kláštera v Broumově (interiér). Uvidíte: Vernéřovice (sv. Michal, zděný statek), Vízňov (sv. Anna), Ruprechtice (sv. Jakub s osmibokým půdorysem), Otovice (sv. Barbora), Božanov (sv. Máří Magdalena, gotická hřbitovní brána), Martínkovice (kaple, fara, kapličky). Police nad Metují překvapí nádherným gotickým portálem, radnicí a empírovou kašnou. Pestrý program tohoto dne zakončíme návštěvou poutní kaple Hvězda v Broumovských stěnách se stylovým dřevěným výletním hostincem ve švýcarském stylu. N

2.den: výletní restaurace Peklo v údolí Metuje (D. Jurkovič); Nové Město nad Metují (zámek – interiéry, zahrada, vzácně jednolité náměstí, renesanční domy s podloubími, zbytky hradeb), Náchod (náměstí s kostelem sv. Vavřince a radnicí s Alšovými sgrafity, nad městem zámek s bohatými sbírkami i galerií, vojenský hřbitov z r. 1866). Pak podél údolní nádrže Rozkoš do Babiččina údolí (kraj mládí B. Němcové, zámek „paní kněžny" v Ratibořicích, Viktorčin splav, Staré Bělidlo, mlýn, mandl); přes Českou Skalici směr Praha.

CK KIWI | Jungmannova 23, Praha 1 | Tel.: 222 230 107 | Fax: 222 232 344 www:http://www.ckkiwi.cz/

 Kiwi Váš partner na cestách – náš Tip

Kiwi už od počátku svého působení byla vždy o krok před konkurencí. Poznávací zájezdy do Německa jsme nabízeli v době, kdy většina kanceláří vozila turisty do kempů v italském Bibione, průkopnicky jsme se také v prvních letech cítili v zemích bývalého východního bloku jako je Albánie (Kiwi poprvé už roku 1996!), Ukrajina či třeba i Polsko, kam jsme nejezdili za nákupy, ale poznáváním. Také země jako Írán, Myanmar nebo Mali nejsou v nabídkách běžných cestovek ještě zcela zdomácnělé. Ale i při vytváření programu zájezdů do zemí často navštěvovaných se snažíme vždy najít něco navíc, vycházíme z vlastních cestovatelských zkušeností a dbáme na to, aby se nevynechalo nic zásadního.

Jsme pyšní na naši vracející se klientelu. Důraz na péči o zákazníka a co nejkvalitnější služby v příslušné cenové kategorii, systém věrnostních slev i speciální přístup k našim nejvěrnějším klientům – a teď již i přátelům – vytvořil postupem času kolem Kiwi exkluzivní klub cestovatelů, kteří s námi absolvují až deset zájezdů ročně. Roste i počet držitelů Zlaté karty Kiwi, kterou může získat každý po absolvování 10 zájezdů. Vysoká loajalita našich klientů je pro nás nejlepší odměnou a zároveň ukazatelem kvalitně odváděné práce.

Specialitou jsou v Kiwi série zájezdů pro fajnšmekry, vytvořené s přihlédnutím k širokým znalostem mnoha zákazníků, kteří stále hledají nová a málo navštěvovaná místa, zvláštnosti a zajímavosti běžnému turistovi neznámé. Každý rok je několik cest koncipováno pro tyto cestovatelské gurmány, ať už jsou to koncepce tematické či regionální.

Vedle klasických organizovaných zájezdů pro velké skupiny se stále častěji osvědčují i zájezdy s malým počtem účastníků a pronajatým autem, kdy klienti cestují v maximálním pohodlí, nemusí nic zařizovat, průvodce jim podá výklad a ještě navrch jsou mnohem flexibilnější a zažijí více. Jde v zásadě o nadstandardní službu za standardní cenu.

A k naší velké radosti přibývá i zvláštních individuálních zakázek. Zákazníci se na nás obrací se žádostmi o zajištění ubytování, letenek, víz, ale také speciálních programů, návrhů tras nebo podnikových zájezdů. Rádi využíváme našich zkušeností a kontaktů nasbíraných za léta v profesionálním cestovním ruchu, ale i z našich vlastních cest po celém světě, radíme, zařizujeme, děláme maximum pro spokojenost zákazníků. A čím neobvyklejší přání, tím větší výzva.

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

CK Kiwi - Skály, broumovské baroko, Hvězda i Peklo


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.03.2024

Svátek má Taťána

Citát pro dnešní den

Není umění nikdy nespadnout, ale vždy se znovu zvednout.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz