Vaše jasná realita – dnes Nupaky

10.03.2009 15:04

Mikroregion Ladův kraj, výborné podmínky pro bydlení v bezprostřední blízkosti hlavního města. Nabízíme vám, moderní byt 2 + 1 v obci Nupaky.

Vaše jasná realita –  dnes Nupaky

Byt v novostavbě, o dispozici 2+1 s balkonem (7 m2), a výměře 47 m2,  se nachází ve druhém patře třípatrového cihlového domu, který byl  zkolaudován v roce 2003. V bytě jsou plovoucí podlahy, dlažba, plastová  okna, kuchyňská linka na míru, koupelna s vanou. Okna jsou orientovaná na severovýchod s pěkným výhledem do zahrady. K bytu přísluší sklep. Jedná se o klidnou lokalitu s dobrou dopravní   dostupností  –  cca 10 min busem na metro C Opatov. Veškerá občanská  vybavenost  v místě. Osobní vlastnictví. Vyřízení hypotéky zdarma

č. zakázky  171627

cena :  2 290 000

Informace: www.realitnidum.cz

Nupaky leží jihovýchodně od Prahy, poblíž 8. km dálnice D1, mezi obcemi Praha-Benice, Čestlice, Dobřejovice a Říčany-Kuří.  Jsou součástí svazku devatenácti i obcí, který se nazývá mikroregion Ladův kraj.  Otevřená oblast obce nabízí širokou škálu možností k aktivnímu využití volného času. Množství přírodních a historických památek.  Blízkosti se nachází více jak 150 kilometrů lokálních cyklotras, s napojením na trasy dálkové Brno, Vídeň.  Jedná  se o skutečně mimořádně významnou turistickou oblast.

Realitní dům, váš partner ve světě obchodů s realitami, jsme na vaší straně a pracujeme pro vás sedm dní v týdnu. Oslovte nás a budete překvapeni, máme mnoho tipů a jsme připraveni realizovat vaše představy. 
 

REALITNÍ DŮM s.r.o., Koněvova 2660/141, Praha 3. Tel.     224 21­6 036  , e-mail: info@realitni­dum.czwww.realitnidum.cz

TOP Kontakt: 733 143 493 – 7 dní v týdnu

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Realitní dům - Nupaky


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz