Velký taneční sál Radiopaláce znovu otevřen pro 2. taneční soutěž Hobby Dance

17.09.2010 18:25

Po několikaleté odmlce se pro taneční veřejnost otevírá velký sál vinohradského Radiopaláce. Dne 25. září 2010 od 08.00hod. se zde uskuteční druhé kolo otevřené celostátní taneční soutěže dospělých neprofesionálních i bývalých profesionálních tanečníků Hobby dance.

 Stejně jako při jarní soutěži v dubnu je snahou organizátora soutěže vytvořit lépe porovnatelné kategorie, podpořit taneční páry, které v soutěžích amatérů začínají (Hobby Z), a mít samostatnou kategorii (M) pro zkušené tanečníky inspirující nás svým uměním a zkušenostmi.

„Je potěšitelné, že se tanci začíná věnovat čím dál více dospělých i seniorských párů.  Hobby tanec je aktivitou, která se zaměřuje na aktivní trávení volného času, zlepšení fyzické i psychické kondice, socializaci, přispívá k prevenci nemocí, vzniká kladný efekt při patologických závislostech a zátěžích a umožňuje navazovat nové přátelské kontakty,“ řekla ředitelka a lektorka Taneční školy AD Praha Jiřina Libánská.

Pro kategorie Dospělí, Senioři a Hobby M je soutěž rozdělena do dvou skupin – standardní tance a latinskoamerické tance, kategorie Hobby Z soutěží v kombinaci obou skupin tanců. Naším cílem je motivovat, ukázat možnosti, které tanec otevírá.

Pořadatel soutěže obnovuje dřívější tradici tanečního umění ve velkém sále Radiopaláce, který býval centrem kulturního a společenského života již od první republiky. Patřil mezi nejvýznamnější taneční kavárny v Praze, kde hráli nejznámější orchestry, např. Karla Vlacha, Ladislava Bradáčka či Vlastimila Kloce.

Soutěž je zaštítěna Svazem učitelů tance (SUT) a ředitelem soutěže je Jiří Dohnal z TŠ Dohnal Dancing Příbram.

Přestávky mezi jednotlivými soutěžními koly si můžete zpříjemnit odpočinkem v nealkoholickém baru s pestrou nabídkou studených a teplých nápojů, míchaných nealko koktejlů a lehkým občerstvením. Sál i přilehlé prostory jsou nekuřácké.

 více informací : www.sut.cz/souteze/hd/kalendar/radio210.php

Autor: Petra Luptáková

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 23.04.2024

Svátek má Vojtěch

Citát pro dnešní den

Život je plný závazků a odpovědnosti, nejsou však důležitější než ty, které máme sami k sobě.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz