GIPSY.CZ a tváře Novy vystoupí v Kongresovém centru Praha

28.10.2010 10:02

Dne 13. listopadu se v Kongresovém centru Praha pořádá opravdu pozoruhodná sešlost známých zpěváků, moderátorů a osobností televizní obrazovky. Známá skupina Gipsy.cz, Jan Bendig, Zbyněk Drda, Míša Nosková, Vlasta Horváth, David Deyl a populární tváře „nováckých“ pořadů vystoupí  V Kongresovém centru Praha na Vyšehradě v rámci charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou.

Autorka celého projektu Hanka Kynychová je na bohatý program třetího ročníku charitativního počinu náležitě hrdá. Projekt dává příležitost dětem z dětských domovů ukázat své taneční schopnosti. Přes 400 dětí zde předvedou své taneční choreografie – aerobic, hip hop, muzikál, orientální tance.

„Jsem velice potěšena a vděčna, že pozvání přijali jmenované osobnosti. Těším se také na patrony dětských domovů, kteří díky dobré věci na den vystřídají televizní obrazovky za pódium v Kongresovém paláci. Děti půl roku pilně dřely a nacvičovaly choreografie, aby byly co nejlepší, “ říká autorka projektu Hanka Kynychová.

Druhou listopadovou sobotu jste všichni srdečně zváni. Svojí účastí shlédnete nejenom zajímavý program, ale symbolickým vstupem 100 Kč podpoříte pohybově nadané děti z dětských domovů.

 

Autor: David Kroužel

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 24.04.2024

Svátek má Jiří

Citát pro dnešní den

Nikdy nemůžete změnit minulost, můžete však vytvářet přítomnost.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz