Advent trochu jinak

07.11.2010 19:36

Po velice úspěšném podzimním turné po Moldávii, Ukrajině, Turecku a Polsku se Shahab Tolouie Quartet vrací do Prahy, aby potěšil své fanoušky (ne)tradičním adventním koncertem. Již potřetí se společně setkáme v komorním prostředí žižkovského Atria. Budete svědky nového složením kvarteta: Shahab Tolouie, Tomáš Reindl – ethnojazz perkuse, TomášVychyil (kytara) a Martin Kapusník (kontrabas). V této sestavě hrají hudebníci od začátku tohoto roku.

Shahab Tolouie Quartet

Jestli jste již měli možnost nechat se unášet rytmy hudby tohoto úžasného kytaristy a zpěváka, doufáme, že Vás jeho výkony ohromily, rozvířily Vaše emoce a vy jste odcházeli se sluníčkem v duši. Není překvapením, že si svým strhujícím zpěvem a neobvyklou fúzí perské hudby a španělského flamenka (EthnoFlamenco) Shahab Tolouie získal mimořádný úspěch nejen v Praze ale i v zahraničí. “Neuvěřitelné spojení – v doprovodu španělské kytary zní hrdý hlas  derviše-  třaskavá směs tradice a kultur přináší hudbu plnou a výraznou jako vůně východních koření”. Právě tak popisuji jeho koncert ukrajinská média:  “Zrcadlo tydne” N6,08.10.2010

Pro spousty fanoušků je tento koncert posledním hudebním setkáním s kapelou v letošním roce. I proto se kapela rozhodla připravit pro fanoušky něco mimořádného. Poprvé se vystoupení uskuteční akusticky, aby co nejvíc přiblížilo atmosféru rodinného adventního setkání.

Jestli se na koncert chystáte poprvé, uslyšíte kombinace tónů nových a pro Vás dodnes neznámých. Tónů, které mají v sobě spojení východu a západu propletenou hlubokou filozofií perských básníků a vynikající hudby ShahabaTolouie.

Koncert se uskuteční ve čtvrtek, 02.12.2010 v 19:30 v žižkovském Atriu, Čajkovského 12, Praha 3.

Pozor!!! Omezená kapacita sálu.

Cena: 200,- Kč

Rezervace vstupenek na čísle 222 721 838 nebo e-mailem: info@atriumzizkov.cz

Pokladna Atria otevřena v pondělí a středu od 15:00 do 18:00.

Informace:www.shahab.cz

Autor: Vargova

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Advent trochu jinak

Plakat


Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 24.04.2024

Svátek má Jiří

Citát pro dnešní den

Nikdy nemůžete změnit minulost, můžete však vytvářet přítomnost.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Stáhnout Adobe Flash player

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz