Velký taneční sál Radiopaláce znovu otevřen pro 2. taneční soutěž Hobby Dance

17.09.2010 18:25

Po několikaleté odmlce se pro taneční veřejnost otevírá velký sál vinohradského Radiopaláce. Dne 25. září 2010 od 08.00hod. se zde uskuteční druhé kolo otevřené celostátní taneční soutěže dospělých neprofesionálních i bývalých profesionálních tanečníků Hobby dance.

 Stejně jako při jarní soutěži v dubnu je snahou organizátora soutěže vytvořit lépe porovnatelné kategorie, podpořit taneční páry, které v soutěžích amatérů začínají (Hobby Z), a mít samostatnou kategorii (M) pro zkušené tanečníky inspirující nás svým uměním a zkušenostmi.

„Je potěšitelné, že se tanci začíná věnovat čím dál více dospělých i seniorských párů.  Hobby tanec je aktivitou, která se zaměřuje na aktivní trávení volného času, zlepšení fyzické i psychické kondice, socializaci, přispívá k prevenci nemocí, vzniká kladný efekt při patologických závislostech a zátěžích a umožňuje navazovat nové přátelské kontakty,“ řekla ředitelka a lektorka Taneční školy AD Praha Jiřina Libánská.

Pro kategorie Dospělí, Senioři a Hobby M je soutěž rozdělena do dvou skupin – standardní tance a latinskoamerické tance, kategorie Hobby Z soutěží v kombinaci obou skupin tanců. Naším cílem je motivovat, ukázat možnosti, které tanec otevírá.

Pořadatel soutěže obnovuje dřívější tradici tanečního umění ve velkém sále Radiopaláce, který býval centrem kulturního a společenského života již od první republiky. Patřil mezi nejvýznamnější taneční kavárny v Praze, kde hráli nejznámější orchestry, např. Karla Vlacha, Ladislava Bradáčka či Vlastimila Kloce.

Soutěž je zaštítěna Svazem učitelů tance (SUT) a ředitelem soutěže je Jiří Dohnal z TŠ Dohnal Dancing Příbram.

Přestávky mezi jednotlivými soutěžními koly si můžete zpříjemnit odpočinkem v nealkoholickém baru s pestrou nabídkou studených a teplých nápojů, míchaných nealko koktejlů a lehkým občerstvením. Sál i přilehlé prostory jsou nekuřácké.

 více informací : www.sut.cz/souteze/hd/kalendar/radio210.php

Autor: Petra Luptáková

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 27.04.2024

Svátek má Jaroslav

Citát pro dnešní den

Štěstí potichu vchází dveřmi, které jsi nechal otevřené.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz